4 Eylül 2009 Cuma

.: Kamuoyu Duydu Rahatladınız mı ? :.

Son günlerde yaşadığımız olumsuz gelişmelerin üstüne yönetimimiz de düşüncelerini ekleyerek bizleri haksız konumuna düşürmüştür..Yaptıkları Kamuoyu açıklamasında Fethiye'de yaşanan olayları taraftarımızın başlattığı bir olaymış gibi yansıttıkları için kendilerine teşekkürü bir borç biliriz !

"En son Fethiye olaylarında taraftarımızın şiddet eğilimli davranışlarını uygun bulmuyoruz." diye yazdığınız açıklamanın bazı yerleri gerçeği yansıtmamaktadır sevgili kulüp yönetimimiz..Eğer orda insanlar şiddet eğilimli davranışlar sergiledilerse kendi canlarını kurtarmak için başka çareleri kalmadığındandır ! Neden orda bizim can güvenliğimizin olmadığından ve döner bıçaklarıyla kovalanan, denize atlamak zorunda kalan 15-16 yaşındaki kardeşlerimizden bahsetmediniz ? Neden orucunu açmak için iftar çadırında bekleyen kardeşlerimize yapılan saldırıdan bahsetmediniz ? Neden taşlanan kulüp otöbüsümüz ve yaralanan Göztepe masörü Volkan bey'den bahsetmediniz ? Neden sevdamıza sıkılan kurşunlardan bahsetmediniz ? Olayların Ulusal Kanallar da yayınlanacağı gün oturup size uzun uzun durumumuzu yazdım, mağduriyetimizi belirttim, iki saat düşünüp süslü cümleler dahilinde kabul edeceğinizi düşündüğüm duygularımızı yansıttım, çıkıp resmi site'den taraftarın mağduriyetini belirten ve bizim arkamızda olduğunuzu belirten bir yazı yayınlayabilmeniz adına..Ancak görmüş olduk ki sizde bazı şeyleri sorgulamak yerine yüzeysel yaklaşıp çevir kazı yanmasın mantalitesini güdüyosunuz..

Söylermisiniz sevgili yönetimimiz sizin İstanbul basınınından ne farkınız var ?

"Göztepe Spor Kulübü, hiçbir taraftar organizasyonunun içinde olmaz. Bedava bilet dağıtmaz. Deplasmana otobüs kaldırmaz." hele şu cümleyi okuyunca garip bi tebessüm beliriverdi yüzümde..Bizler çok yönetim gördük, çok insanlar geldi geçti sizin olduğunuz yerden..Sanmayın hep alt liglerde kötü durumlarda takımını izleyen insanlarız..Zamanında sizin gibi parayla saadet olacağını düşünen insanları da gördük , haliyle şaşalı zamanlarımızda oldu..Ancak biz GÖZTEPE'liliği yöneticilerin verdiği biletle yada kaldırdığı deplasman otöbüsüyle benimsemedik..Ne sizin vereceğiniz bilete ne de kaldıracağınız otöbüs'e ihtiyacı yoktur bu büyük taraftarın..Bugüne kadar İsyan yürüyüşlerinde , Doğum Günü Organizasyonların da , Deplasmanlarda , İçerde ki maçlarda nasıl size ihtiyacımız olmadıysa bundan sonra da sizden bi beklentimiz olamaz , olmayacaktır sevgili yönetimimiz !!!

Bir gün bizleri anlayan insanların, o koltuğa oturacağı günü beklemekte güzeldir sevgili yönetimimiz !

Münferit bir GÖZTEPE 'li

2 yorum:

  1. bu yönetim GÖZTEPE'mize yakışmıyor abi ben bunu bilir bunu söylerim!!!

    YanıtlaSil
  2. Ne yönetimler gördü bu taraftar yıldı mı ? Hayır

    Onlarda GÖZTEPE'mizin esas sahiplerinin taraftar olduğunu anlayacaklar birgün..

    YanıtlaSil